OKUL MÜDÜRÜMÜZ  ŞÜKRÜ ALICI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ ŞÜKRÜ ALICI

1979 yılı Ankara Şereflikoçhisar doğumluyum.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Şereflikoçhisarda tamamladım. Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunuyum.

2002 yılında Aksaray ili Ağaçören ilçesinde göreve başladım. Aksaray Ağaçören,  Ankara Şereflikoçhisar ve Sincan ilçelerinde çeşitli okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı yaptım.

Ankara İli Şereflikoçhisar ilçesi Yatılı Bölge Okulunda müdür başyardımcılığı ve müdürlük görevini yürüttüm.

01.11.2023 tarihinde Atıf Benderlioğlu Ortaokulunda müdür olarak göreve başladım.

İyi insan, güvenli okul, huzurlu toplum felsefem ile okulumuzun adını her daim güzel yerlere getirmek için görevime devam etmek isterim.

09.03.2017 2384

Adres:
Fatih Mahallesi Sevtap Sokak No2 Sincan ANKARA Bina yapımı nedeniyle Adnan Menderes İlkokulu Binasına Taşınma Yapılmıştır.